Persoonlijke Tarot Voorspellingen online
Voorspellingen via tarotkaarten

Tarot voorspellingen via online chat

Tarotkaarten zijn een eeuwenoud hulpmiddel dat gebruikt wordt door helderzienden en mediums voor het doen van voorspellingen. Iemand die gespecialiseerd is in tarotkaart leggingen wordt ook wel een kaartlegger of een tarotist genoemd. Veel mensen raadplegen de tarot vooral voor de specifieke voorspellingen maar tarotkaarten kunnen ook heel goed gebruikt worden voor het ontvangen van inzichten, adviezen en antwoorden op vele verschillende soorten levensvragen. 

Verschillende soorten tarotkaarten

voorspelling tarot
voorspelling tarot

Door de eeuwen heen zijn er enorm veel verschillende soorten tarotkaarten uitgekomen. De meeste gebruikte tarotkaarten zijn wel de Rider Waite tarotkaarten en de Crowley Tarot. Een tarot deck bestaat uit 78 kaarten die elk hun eigen verhaal vertellen. Het duiden van tarotkaarten is lang niet zo makkelijk als je zou denken. Een professionele tarotist of kaartlegger heeft meestal jarenlange ervaring opgedaan met het leggen van tarotkaarten en beschikt bovendien over een zeer sterke intuïtie en heeft meestal ook nog andere paranormale gaves zoals heldervoelen of helderweten. Naast de populaire tarotkaarten worden er nog verschillende andere kaarten gebruikt voor het doen van voorspellingen maar ook vooral voor het ontvangen van inzichten. Veel gebruikte kaarten zijn de Engelenkaarten van Doreen Virtue. Verder zijn er nog verschillende orakelkaarten, waarzegkaarten en zigeunerkaarten die tijdens een legging gebruikt kunnen worden. Vooral de waarzegkaarten van Mrs Lenormand zijn zeer mooie en gewaardeerde kaarten voor het ontvangen van specifieke voorspellingen. 

Tarot voorspellingen

Tarotkaarten kunnen zeer specifieke voorspellingen doen maar onthoud dat u veelal je eigen toekomst creëert door de keuzes die u maakt. Voorspellingen kunnen daarom nog weleens niet uitkomen wanneer u bijvoorbeeld hebt gekozen om een andere weg te bewandelen dan u voorheen in gedachten had. Tarotkaarten geven meestal de meest waarschijnlijke uitkomst van een bepaalde situatie die geldt wanneer u hetzelfde pad blijft bewandelen. Wanneer u van dit pad afwijkt dan zou de uitkomst dus ook kunnen veranderen. 

Een tarot reading

Tarotkaarten kunnen ook heel nuttig zijn wanneer u vast bent gelopen in uw leven en u even niet meer weet hoe u verder moet. De kaarten kunnen u dan nieuwe inzichten geven en een frisse kijk op het leven zodat u weer met goede moed verder kunt. Ze vertellen u waarom u vast zit en wat u kunt doen om weer vooruit te komen. Ze kunnen u informatie geven over wat u op dit moment zou kunnen doen om positieve veranderingen teweeg te brengen en waar u misschien beter nog even mee kunt wachten. 

Ook wanneer u vast zit in een relatie of wanneer u vragen heeft over een liefdesrelatie kunnen de tarotkaarten of andere waarzeg kaarten u van dienst zijn. Via de kaarten kunt u erachter komen hoe een persoon over u denkt en wat zijn intenties zijn. Ook vertellen de kaarten hoe u de relatie kunt verbeteren en of de relatie een kans van slagen heeft. 


Neem contact op met een online kaartlegger

Gratis tarot chat

Naast dat u goedkoop kunt chatten met onze Nederlandse mediums en kaartleggers kunt u ook helemaal gratis chatten met onze Engelstalige mediums en kaartleggers! Lees meer over onze gratis medium chat!