Gratis medium Chat - Gratis chatten met mediums
Gratis online chatten met mediums en paragnosten

Gratis chatten met mediums en paragnosten online!

Via deze pagina kunt u gratis chatten met mediums en paragnosten. Onze gratis medium chat is bereikbaar voor mensen van over de hele wereld. Wanneer u een gratis account aanmaakt kunt u direct geheel gratis chatten met online mediums, paragnosten, waarzeggers, helderzienden, kaartleggers, numerologen, astrologen en coaches. Het is zelfs mogelijk om gratis medium consulten te ontvangen via de gratis medium chat!

Een medium is een persoon met 1 of meerdere verschillende paranormale gaves. Elk medium is weer anders en ontvangt zijn informatie dan ook op een andere manier. Wat een medium in ieder geval altijd moet kunnen om zichzelf een medium te mogen noemen is contact maken met overleden personen. Wanneer iemand dit niet kan mag hij of zij zichzelf ook geen medium noemen maar eerder een helderziende of paragnost. Een medium kan u dus helpen wanneer u contact wilt maken met een overleden dierbare. Maar een medium kan op verschillende manieren helpen. Doordat ze meestal over verschillende gaves beschikken kunnen ze bijna elke vraag op het gebied van liefde, relaties, werk, financi├źn en spiritualiteit beantwoorden. 

Verschillende paranormale gaves waar een medium over kan beschikken


 • Contact maken met de spirituele wereld zoals gidsen en overleden personen.
 • Helderzien - Het medium krijgt dan beelden te zien van bijvoorbeeld het verleden, het heden en de toekomst. 
 • Heldervoelen - Het medium voelt dan heel gemakkelijk bepaalde gebeurtenissen aan. Het medium kan ook goed sferen aanvoelen en voelt soms zelfs de pijn van andere mensen. Iemand die heldervoelend is kan ook goed aanvoelen wat bijvoorbeeld iemand zijn intentie is. Ook kunnen energie├źn van mensen en overledenen gevoeld worden. 
 • Helderweten - Iemand die helderwetend is krijgt zijn informatie gewoon door zonder zelf te weten hoe hij aan de informatie gekomen is. De informatie heeft de persoon in kwestie zomaar tot zijn beschikking. De informatie word dan meestal rechtstreeks vanuit de bron aan hem doorgegeven. 
 • Helderhoren - De persoon die helderhorend is kan dan bijvoorbeeld stemmen horen van gidsen of kan soms zelfs geluiden en stemmen horen uit het verleden wanneer hij of zij zich op een plek bevind waar vroeger veel gebeurd is. Iemand die helder kan horen hoort dus dingen die voor andere mensen niet te horen zijn. 
 • Helderproeven - Iemand die helder kan proeven proeft bijvoorbeeld bepaalde smaken wanneer hij een reading geeft. Als het medium bijvoorbeeld contact maakt met een overleden persoon die gek op drop was kan het medium de smaak van drop proeven. 

Welke vragen kunt u aan een medium vragen?


 • Heeft mijn overleden moeder rust gevonden?
 • Hoort mijn overleden moeder het wanneer ik tegen haar spreek?
 • Houd mijn partner van me?
 • Komen mijn ex partner en ik weer bij elkaar?
 • Ga ik dit jaar verhuizen?
 • Word ik dit jaar zwanger?
 • Wat zal dit jaar mij allemaal brengen?

Natuurlijk kunt u nog veel meer vragen stellen aan een medium. Een medium kan bijna elke vraag beantwoorden. 

Hoe werkt onze gratis medium chat precies?

Onze medium chat is geheel uniek omdat u bij ons eerst helemaal gratis in contact kunt komen met online mediums, paragnosten, helderzienden, waarzeggers, healers, astrologen, life coaches, pendelaars en numerologen. U kunt meteen gratis met ze chatten in een online chatbox. Het is dus niet nodig om meteen credits te kopen. Pas wanneer u een medium naar keuze beter hebt leren kennen en u zich vertrouwd voelt dan kunt u indien gewenst credits aanschaffen voor een consult. Dit kan via verschillende manieren waaronder Creditcard, Sofort banking internetbankieren en Paypal. U kunt nu zelfs consulten betalen met vele verschillende cryptocurrencies zoals Bitcoin. 

U kunt zolang gratis chatten als dat nodig is. De gratis medium chat is zonder verdere verplichtingen. 


Gratis medium proefconsult

Veel mediums en paragnosten geven geregeld een gratis voorproefje in de gratis medium chat. Zo kunt u zien of u het medium geschikt vind om een reading van te ontvangen. Vaak is het mogelijk om een gratis vraag te stellen tijdens de gratis chat of word er een gratis tarot kaartje voor u getrokken. Ook kunt u deelnemen aan de vele gratis demo readings die op vaste tijden gehouden worden. 

Registreer voor onze gratis medium chat

Wanneer u graag in contact zou willen komen met een ervaren online medium dan kunt u hier een gratis account aanmaken. Wij hebben honderden mediums van over de hele wereld die dag en nacht klaarzitten om u te helpen met elke vraag of probleem waar u op dit moment mee zit. Consulten kunnen desgewenst meteen plaatsvinden in een online chatbox. Tijdens een consult kunt u het medium live zien via de webcam. Sommige mediums praten in plaats van typen dus zorg ervoor dat uw geluid aanstaat!

Chatten met online mediums

Gratis medium consult ontvangen

U kunt geheel gratis consulten ontvangen via onze Engelstalige medium chat. Meer informatie over onze gratis medium chat consulten.