Email consult van een medium of paragnost
Ontvang een zuiver medium consult via email

Ontvang een medium email consult

Het is ook mogelijk om na de registratie van een gratis account een email consult aan te vragen bij één van onze online mediums en paragnosten. Tijdens een email consult kunt u ook een foto meesturen van uzelf of van een ander persoon. Het medium of de paragnost kan dan ook een foto reading doen. Email consulten zijn fijn voor wanneer u snel vergeet en het consult graag op een later tijdstip nog eens zou willen terug lezen.

Hoe werkt een email consult bij ons?

Het aanvragen van een email consult via onze medium chat is heel simpel. U dient alleen even een gratis account te registreren. Vervolgens kiest u een medium, paragnost of helderziende waar u graag een email consult van zou willen ontvangen. U kunt dan direct het email consult afrekenen en alvast 3 vragen stellen waar u graag een antwoord op zou willen. Ook kunt u ervoor kiezen om een foto mee te sturen. Dit is niet perse nodig. Wanneer u het email consult afgerekend heeft dan zal de desbetreffende consulent altijd binnen 3 dagen antwoorden. U ontvangt uw consult dan op het door u doorgegeven email adres. 

Email consulten zijn ook handig voor wanneer u graag een consult zou willen maar geen tijd heeft voor op de chat te komen. U kunt dan uw email consult rustig lezen wanneer u daar de tijd voor heeft.

Mocht u na afloop van het email consult nog vragen hebben dan kunt u met de gekozen consulent verder praten op de chat of indien gewenst een vervolg consult via de email aanvragen.

U kunt al een email consult aanvragen voor 25 credits!

Registreer een gratis account en vraag direct uw email consult aan!