Contact met overledenen via een medium
Contact maken met overleden dierbaren

Contact met overledenen via onze online medium chat

Via onze online medium chat kunt u in contact komen met ervaren online mediums die in staat zijn om contact te maken met uw overleden dierbaren. Onze online mediums hebben een strenge screening ondergaan en hebben bewezen dat ze echt over paranormale gaven beschikken. U kunt een gratis account aanmaken en daarna direct in contact komen met onze mediums om zo berichten van uw overleden dierbaren te ontvangen. U zult versteld staan van de boodschappen die onze mediums door kunnen krijgen tijdens een medium consult.

Verwerken van het verlies van een dierbare

Ieder mens krijgt er helaas vroeg of laat mee te maken. Het overlijden van een dierbare heeft een enorme impact op de levens van de nabestaande(n). Na het verlies van de dierbare ontstaat er een leegte in ons leven en er volgt een periode van diepe rouw. Hoelang deze periode duurt verschilt voor een ieder. Het ervaren van veel verschillende emoties tijdens deze rouwperiode is volkomen normaal. Emoties en gevoelens van bijvoorbeeld intens verdriet, boosheid, teleurstelling, spijt, apathie maar ook opluchting en gevoelens van vrede en liefde zijn helemaal niet vreemd. Er is geen goed of fout aan de lengte van de rouwperiode, of het punt wanneer men besluit de draad weer op te pakken. Iedereen verwerkt een verlies op zijn of haar eigen manier. Soms kan men het verlies van een betreffende dierbare maar niet accepteren en blijft men vast zitten in het rouwproces.

Medium voor contact met overledenen
Medium voor contact met overledenen

Behalve dat de manier van omgaan met een verlies per persoon verschilt kunnen verschillende factoren meespelen in het wel of niet kunnen accepteren van een overlijden. Ten eerste natuurlijk heeft wie deze persoon voor u was, en hoeveel hij/zij voor u betekende een grote invloed. Verder hebben de omstandigheden en oorzaken van het daadwerkelijke overlijden vaak een grote invloed. Denk bijvoorbeeld aan het overlijden van een persoon van 95 jaar oud na een mooi en lang leven, of het onverwacht overlijden van een jong persoon in de bloei van zijn of haar leven.

Wanneer u echt vast blijft zitten in de situatie, en u uw zelf en uw eigen leven verwaarloosd omdat u totaal geen zin meer hebt om ''gewoon maar door te gaan'' na het verlies van de dierbare is het wellicht nuttig om hulp in te schakelen om het verlies van de dierbare te kunnen verwerken. Een Medium is heel erg geschikt om u verder te helpen met het verwerken van uw verlies. Vaak zijn het de onbeantwoorde vragen of onuitgesproken woorden waar iemand na het verlies van een dierbare mee blijft zitten die voor de negatieve gevoelens zorgen. De zinnen ''Ik heb niet meer kunnen zeggen dat...'' en ''Ik heb niet meer kunnen vragen of...'' gaan dan de hoofdrol spelen in iemands leven. Mediums kunnen u helpen door onbeantwoorde vragen alsnog beantwoord te krijgen. Een Medium heeft de mogelijkheid om contact te maken met gene zijde en kan op deze manier ook contact maken met de overleden dierbare(n). Vaak kunnen ze op deze manier prachtige boodschappen doorgeven. Ook kunnen Mediums u meer vertellen en leren over het leven na dit leven waardoor je meer berusting vind in het onderwerp de dood en het feit dat uw dierbare er nog steeds is. Weliswaar niet hier op aarde in een tastbare vorm, maar hij/zij is nog steeds bij u.

Na een consult van een Medium ondervind men vaak een enorm gevoel van opluchting en geruststelling omdat ze negatieve emoties zoals (onterechte) schuldgevoelens, boosheid, angst en verdriet los hebben kunnen laten. Hiervoor komen vaak positieve gevoelens in de plaats zoals gevoelens van vrede, opluchting en acceptatie. Men heeft vaak het gevoel onopgeloste zaken alsnog recht te hebben kunnen zetten of onuitgesproken woorden alsnog te hebben kunnen zeggen. Ze hebben toch weer even contact mogen hebben met de geliefde overleden persoon en dit word als heel bijzonder ervaren.

Kom direct in contact met een overleden dierbare

Om direct via onze mediums in contact te komen met uw overleden dierbaren kunt u hier een gratis account aanmaken. Onze mediums zijn direct beschikbaar voor het geven van een professioneel medium consult via online chat.

Direct in contact komen met een overleden dierbare