Betrouwbaar medium - Kom direct in contact
Chat met een betrouwbaar online medium

Betrouwbare online medium chat

Een betrouwbaar en oprecht medium is van groot belang om zuivere informatie te mogen ontvangen tijdens een reading. Spreken over een betrouwbaar en oprecht medium zou bijna als dubbelop gezien moeten worden. Wanneer een medium niet betrouwbaar is dan zou het ook geen medium genoemd mogen worden maar slechts iemand die zich voordoet als een persoon met spirituele gaven. Een medium beschikt over bepaalde eigenschappen die hem/haar in staat stellen om informatie te ontvangen over bepaalde personen, objecten of gebeurtenissen die niet waarneembaar zijn door de gewone mens en zijn/haar gewone zintuigen. 

Niet alleen tegenwoordig maar al sinds tientallen of zelfs honderden jaren zijn er personen die zich graag voordoen als een paranormaal medium. 

Het is voor deze mensen vaak makkelijk om anderen te overtuigen van hun zogenaamde gaven door middel van hun ervaring maar ook door hun vermogen om zich uit te schakelen voor de emoties van anderen. De vraag is alleen waarom? Het antwoord is het meest voor de hand liggend: Om er zelf financieel beter op te worden.

Een reading van een betrouwbaar medium

Een betrouwbaar medium is iemand die van nature beschikt over paranormale gaven en deze weet toe te passen om anderen ermee te kunnen helpen. Maar hoe weet u nu of het medium dat u bezoekt of raadpleegt ook te vertrouwen is? Uiteraard vergt dit altijd een beetje mensenkennis. Maar misschien denkt u die soms te hebben en blijkt iemand juist een compleet ander karakter te hebben dan u in eerste instantie gedacht had. Het overkomt ons allemaal wel eens. Maar luister toch naar uw intuïtie dit is namelijk vaak al het eerste seintje dat er iets aan de hand is dat niet helemaal klopt. Om er zeker van te zijn dat u te maken heeft met een betrouwbaar medium is het van belang om het medium het gesprek te laten voeren. U kunt vragen natuurlijk beantwoorden maar het best alleen met ja of nee. Ervaren mediums zullen overigens niet veel vragen aan u stellen omdat ze precies weten waar ze het over hebben en omdat ze weten wat belangrijk is om aan u door te geven. In het begin van een reading zal een betrouwbaar medium u geruststellen en op uw zich op het gemak laten voelen. De meeste personen die zich voordoen als een helderziende of paranormaal medium zullen hier niet altijd de tijd voor nemen omdat ze slechts op één enkel ding uit zijn.

Hoe herkent u een betrouwbaar medium?

Er zijn gelukkig wel een aantal dingen waar u een betrouwbaar medium aan kunt herkennen.

 • Een betrouwbaar medium noemt feiten uit uw verleden en heden die niemand zomaar kan weten.
 • Een betrouwbaar medium is altijd aardig, medelevend en oordeelt niet.
 • Een betrouwbaar medium stelt weinig vragen maar praat uit uit zichzelf.
 • Een betrouwbaar medium weet specifieke dingen over uw vrienden en familie te vertellen.
 • Een betrouwbaar medium kunt u erkennen aan de goede recensies van andere mensen die al een consult hebben ontvangen.
 • Een betrouwbaar medium kan specifieke uiterlijke kenmerken en zelfs namen benoemen.
 • Een betrouwbaar medium zal niet onnodig tijd rekken.
 • Een betrouwbaar medium is nooit negatief.
 • Een betrouwbaar medium weet meteen tot de kern te komen.

Hoe herkent u een malafide medium?

Een malafide medium herkent u aan de hand van de volgende kenmerken.

 • Hij/zij benoemt alleen algemene dingen die vrijwel betrekking tot iedereen kunnen hebben.
 • Hij/zij praat veel over zichzelf.
 • Hij/zij stelt erg veel vragen waardoor u zelf al veel informatie vrijgeeft.
 • Hij/ zij is niet erg aardig en zelfs negatief.
 • Hij/zij accepteert het niet wanneer u zegt dat bepaalde informatie niet klopt of wanneer u dit niet kunt plaatsen.
 • Hij/zij probeerd extra tijd te rekken om het consult te verlengen.

Wanneer u denkt dat u te maken heeft met een malafide medium kunt u het beste zo snel mogelijk het consult verbreken om zo onnodig kosten te maken. Doe altijd goed onderzoek naar het desbetreffende medium. Dit kunt u het beste doen door ervaringen van andere mensen te lezen.

Direct chatten met een betrouwbaar online medium of paragnost

Wilt u direct in contact komen met een betrouwbaar en bewezen online medium of paragnost? Wij hebben streng gescreende mediums, paragnosten, helderzienden en coaches die direct beschikbaar zijn voor online chat consulten.

Direct chatten met een betrouwbaar medium