Tarot Chat
Chatten met online tarotisten

Tarot Chat

Omdat er steeds meer vraag is naar tarotisten en kaartleggers om mee te chatten hebben wij nu een online tarot chat waar je dag en nacht kunt chatten met zeer ervaren online tarotisten en kaartleggers. Via onze tarot chat kun je chatten met kaartleggers maar ook met andere gelijkgestemde mensen van over de hele wereld. De gratis tarot chat is voor iedereen die graag in contact wilt komen met tarotisten voor meer informatie over tarot en voor professionele tarotkaartleggingen. Veel kaartleggers geven zelfs geregeld gratis kaartleggingen!

Geheel uniek is dat je bij ons eerst helemaal gratis met de tarotisten kunt chatten voordat je voor een betaalde tarotkaartlegging kiest. Ook zijn al onze tarotisten live te zien via de webcam! 

Waar kunnen tarotisten mee helpen?

Je kunt onze online tarotisten voor veel verschillende redenen contacteren. Ze kunnen je helpen wanneer je bijvoorbeeld vragen hebt over tarotkaarten of wanneer je meer informatie zou willen over een tarotkaartlegging. Maar je kunt natuurlijk ook meteen een professionele online kaartlegging ontvangen. 

Onze tarotisten kunnen je helpen wanneer je vragen hebt over relaties, liefde, werk, financie├źn, zwangerschap, verhuizing en spiritualiteit. Ze kunnen eigenlijk elke vraag wel beantwoorden. 

Welke leggingen kunnen er gedaan worden?


  • De verleden, heden, toekomst legging is een legging die kort maar krachtig is. Deze kaart geeft zoals de naam al doet vermoeden informatie over het verleden, het heden en de toekomst. Bij deze legging worden er 3 kaarten gebruikt.
  • Nog een populaire legging is de 6 maanden legging. Bij deze legging worden er 6 kaarten gebruikt die ieder over 1 specifieke maand vertellen. Deze legging kan algemeen gelegd worden maar ook wanneer je een vraag hebt over een bepaald onderwerp.
  • De jaarlegging is in principe hetzelfde als de 6 maanden legging alleen verteld de jaarlegging over de komende 12 maanden. De jaarlegging geeft dus informatie over wat je de komende 12 maanden kunt verwachten. Bij deze legging kun je ook weer een vraag stellen of hij kan algemeen gelegd worden. 
  • De relatielegging is een legging die verteld over een relatie tussen 2 personen. Dit kan een relatie zijn tussen moeder en kind, oma en kleindochter of bijvoorbeeld baas en werknemer. Net zoals elke andere legging geeft ook deze legging inzichten, adviezen en voorspellingen. 
  • De liefdeslegging is een legging die gebruikt kan worden wanneer er liefde in het spel is. De legging kan dan informatie geven over de liefdesrelatie. Via deze legging kun je erachter komen wat de andere persoon van je vindt en wat zijn/haar intenties zijn. De liefdeslegging geeft ook duidelijkheid over of er een kans van slagen is en wat je kunt doen om de relatie te verbeteren. Deze legging geeft vooral veel inzichten en kan ook toekomstvoorspellingen doen. 
  • Nog een zeer populaire legging is het keltisch kruis legging. Dit is een uitgebreide legging die erg veel informatie geeft. Dit is een legging met erg veel diepgang. Wanneer je dus veel informatie wilt over een bepaald onderwerp dan kun je het beste voor deze legging kiezen. 


Online tarot chat

Wanneer je interesse hebt om online te chatten met tarotisten dan kun je ervoor kiezen om eerst als gast te chatten zonder een account aan te maken. Mocht je erna interesse hebben in een professionele kaartlegging kun je een gratis account registreren. Na het inloggen heb je direct keuze uit tientallen ervaren tarotisten om mee te chatten en om online consulten van te ontvangen. Wanneer je een account aangemaakt heb is het ook mogelijk om berichtjes te sturen naar de tarotisten. Deze berichtjes zijn prive en dus niet leesbaar voor andere chatters. 

Wanneer je met de tarotist gratis aan het chatten bent in de algemene chatbox zijn de berichten wel door andere chatters te lezen. Een betaald consult is natuurlijk helemaal prive. Tijdens een prive consult kun je de tarotist live zien via de webcam. 

Klik op onderstaande link om met onze online tarotisten te chatten.

Chatten met online tarotisten