Tarot Voorspelling
Voorspellingen via tarotkaarten

Tarot voorspelling

Tarotkaarten zijn een eeuwenoud hulpmiddel dat gebruikt wordt door helderzienden en mediums voor het doen van voorspellingen. Iemand die gespecialiseerd is in tarotkaart leggingen wordt ook wel een kaartlegger of een tarotist genoemd. Veel mensen raadplegen de tarot vooral voor de specifieke voorspellingen maar tarotkaarten kunnen ook heel goed gebruikt worden voor het ontvangen van inzichten, adviezen en antwoorden op vele verschillende soorten levensvragen. 

Populaire tarotkaarten

Door de eeuwen heen zijn er enorm veel verschillende soorten tarotkaarten uitgekomen. De meeste gebruikte tarotkaarten zijn wel de Rider Waite tarotkaarten en de Crowley Tarot. Een tarot deck bestaat uit 78 kaarten die elk hun eigen verhaal vertellen. Het duiden van tarotkaarten is lang niet zo makkelijk als je zou denken. Een professionele tarotist of kaartlegger heeft meestal jarenlange ervaring opgedaan met het leggen van tarotkaarten en beschikt bovendien over een zeer sterke intuïtie en heeft meestal ook nog andere paranormale gaves zoals heldervoelen of helderweten. Naast de populaire tarotkaarten worden er nog verschillende andere kaarten gebruikt voor het doen van voorspellingen maar ook vooral voor het ontvangen van inzichten. Veel gebruikte kaarten zijn de Engelenkaarten van Doreen Virtue. Verder zijn er nog verschillende orakelkaarten, waarzegkaarten en zigeunerkaarten die tijdens een legging gebruikt kunnen worden. Vooral de waarzegkaarten van Mrs Lenormand zijn zeer mooie en gewaardeerde kaarten voor het ontvangen van specifieke voorspellingen. 

Tarot voorspellingen

Tarotkaarten kunnen zeer specifieke voorspellingen doen maar onthoud dat je veelal je eigen toekomst creeërt door de keuzes die je maakt. Voorspellingen kunnen daarom nog weleens niet uitkomen wanneer je bijvoorbeeld hebt gekozen om een andere weg te bewandelen dan je voorheen in gedachten had. Tarotkaarten geven meestal de meest waarschijnlijke uitkomst van een bepaalde situatie die geldt wanneer je hetzelfde pad blijft bewandelen. Wanneer je van dit pad afwijkt dan zou de uitkomst dus ook kunnen veranderen. 

Een tarot reading

Tarotkaarten kunnen ook heel nuttig zijn wanneer je vast bent gelopen in je leven en je even niet meer weet hoe je verder moet. De kaarten kunnen je dan nieuwe inzichten geven en een frisse kijk op het leven zodat je weer met goede moed verder kunt. Ze vertellen je waarom je vast zit en wat je kunt doen om weer vooruit te komen. Ze kunnen je informatie geven over wat je op dit moment zou kunnen doen om positieve veranderingen teweeg te brengen en waar je misschien beter nog even mee kunt wachten. 

Ook wanneer je vast zit in een relatie of wanneer je vragen hebt over een liefdesrelatie kunnen de tarotkaarten of andere waarzegkaarten je van dienst zijn. Via de kaarten kun je erachter komen hoe een persoon over je denkt en wat zijn intenties zijn. Ook vertellen de kaarten hoe je de relatie kunt verbeteren en of de relatie een kans van slagen heeft. 

Een tarot voorspelling ontvangen

Wanneer je interesse hebt in het ontvangen van je eigen persoonlijke tarot voorspellingen dan kun je hier een gratis account aanmaken en in contact komen met ervaren online tarotisten en kaartleggers. Je kunt zelfs gratis tarotkaartleggingen ontvangen!

Tarot voorspellingen ontvangen