Gratis Consult
Gratis medium consult ontvangen

Gratis medium consult ontvangen

Via deze website is het natuurlijk mogelijk om te chatten met professionele mediums, paragnosten, helderzienden, tarotisten, astrologen, numerologen en life coaches. Het chatten is 100% gratis. Maar daarnaast kun je ook professionele online consulten ontvangen. Deze consulten zijn meestal betaald met het is ook mogelijk om een gratis consult te ontvangen. Sommige mediums, paragnosten en tarotisten geven namelijk geregeld een gratis consult als demo zodat je bekend kunt raken met hun werkwijze.

Hoe kun je een gratis consult ontvangen

Een gratis consult is natuurlijk niet zo uitgebreid als een betaald consult maar kan vaak toch zeer nuttige informatie geven.  Je kunt via een klein gratis consult ook zien of je graag een uitgebreider consult zou willen ontvangen van het desbetreffende medium. Tijdens een gratis consult kun je bijvoorbeeld al antwoord krijgen op een brandende vraag. En misschien zou je erna zelfs meer willen weten of dieper op een bepaald onderwerp in willen gaan. 

Je hoeft eigenlijk niks speciaals te doen om kans te maken op een gratis consult. Soms heb je het geluk dat je bij binnenkomst in de chatbox meteen een gratis consult kunt ontvangen omdat het medium al bezig is met gratis kleine consulten geven. Sommige mediums geven alle nieuwe chatters die de chatroom binnenkomen een kleine gratis reading. 

Tijdens de gratis medium chat kunnen de mediums en andere consulenten op ieder tijdstip zelf bepalen of ze een gratis consult willen geven. Onthoudt wel dat niet alle mediums gratis consulten geven. Soms hebben de mediums al in hun profiel staan of ze wel of niet gratis consulten geven. 

Er zijn bijvoorbeeld ook tarotisten die elke dag gratis kleine kaartleggingen doen in de gratis chat. 

Hoe vaker je in de gratis chat aanwezig bent hoe meer kans je maakt op een gratis consult. Het is dus ook mogelijk om op 1 dag meerdere gratis consulten te ontvangen van verschillende mediums. 

Een gratis consult ontvangen

Wanneer je interesse hebt in een gratis consult of misschien wel gewoon in de gratis medium chat dan kun je hier meteen een account aanmaken om direct in contact te komen met professionele online mediums. De medium chat is 24/7 bereikbaar en is zonder verder verplichtingen.

Gratis contact met mediums

Gratis 10 minuten consult gegarandeerd!

Alle nieuwe gebruikers kunnen een gratis helderziend consult van maximaal 10 minuten ontvangen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is je creditcard te valideren. Er is geen storting nodig! Afhankelijk van de prijs van het gekozen medium kun je een gratis consult van maximaal 10 minuten ontvangen!

Ontvang een gratis consult!